Michael Kors Sverige - Få mer rabatt

Michael Kors Sverige

Min situation nu är värre än en föräldralös.

Jag är 94. Mor hade rymt hemifrån när jag var ca 14 år gammal,Michael Kors Sverige har aldrig hörts av. Far dog i början av 2012, på grund av en hjärtattack, dog i sin säng, jag tycker han borde ha varit mycket smärtsamt, även telefonen har inte kunnat spela.

Mor innan de lämnar har sopat bort alla pengar, sin fars besparingar vet inte var att sätta den. Jag sökte på rummet då, hade men att sälja alla värdefulla saker att sälja i hemmet, begravt honom senare, de inlett ett arbete väg utan återvändo.

Sedan dess har är min identitet ännu mer föraktad Michael Kors Sverige. Förutom skolan av några goda vänner, och nu är bara isär, avlägsna vatten förbryllad törst, trots allt.

Vänner övertalade mig att bo på samma ställe och fick ett jobb, du börja om från början. Tänk på en rolig.

Det förefaller mig, är fördelningen av familjen. Alla känner att de förtjänar att förstöra hans enfödde son, som inte vet så förstöra, även när offret, en person, ingen och jag delade kommer det ingen sympatiserar med mig, att hjälpa mig, ingen kommer att bry sig om mig, men folk som känner mig vet, inte utskrattad är inte en lätt uppgift!

Min mor lämnade, mors sida av familjen – min farbror och min moster sa en gång "din mamma är borta, då vi inte längre berör dig. "Så min fars död, ingen tar det till hjärtat, min moster hade detta att säga," din far gjorde detta till dig, han är vid liv är faktiskt dött. Du är ju på egen hand! "Jag sluta bara leta efter henne, och i Guangdong hon gav mig 500 spänn för vägtullar.

Från Shanghai till Guangdong, Nam Cheong Station på väg Michael Kors Sverige, har hopp kallade henne på telefon, högt på telefonen, talat om något mycket allvarligt, vilket innebär att inte kommer att passera, har inte bryr sig om jag är sist, och falskt rådde mig inte till förflutnan, men också att de är mycket bekymrade över denna fråga inte kan göra något krystat.

Jag minns min farbror sa till mig, "Hur kan du säga, det var din Michael Kors Sverige pappa, är dåligt för dig, det är fortfarande din pappa. Han var död, ingen annan hemma, du måste ta ansvar för denna fråga. Fly, kommer inte att lösa problemet, bör vi ta itu med den. "Jag var tvungen att låna pengar från honom, eftersom hans far hade legat på bårhuset i flera dagar, kostar 160 Yuan per dag. Med andra ord, jag tänker ansikte och sedan begravde honom tidigt, vänta för en annan, jag kommer att betala mer. Och organ blir allt hårdare. Om jag väljer att undvika, ändra nummer, inte säker om polisen hittar mig, men jag tror det kommer att vara i andras ögon, skulle du tänka om mig?

Så, jag ville inte gå så mycket. Redan tre dagar senare, gick jag till hans fars älskare innan de flyttade in där. Hon ordnade det.

Som hon sa, faderns död i rummet, var rummet dörren låst inifrån, död i sängen, inga illavarslande tecken, dog av en hjärtattack. Jag har också tittat på bilderna. Eftersom polisen frågade anhöriga till avliden tidigare, och jag är hans son, innan Michael Kors Sverige begravningen var noga med att låta mig gå och ta en titt. I själva verket från botten av mitt hjärta mycket klaga på, men folk var döda, glöm det.

Med detta sagt, vår ursprungliga familj var inte dålig, men hemma är det gamla huset, vi har tillbringat ett tiotal år i Guangdong. Min mamma var alltid under vädret, min far, lite bättre att, dålig mamma på sin, deras äktenskap var inte glad och var endast godkänt hans mors sympati, och tråkiga saker han gjort så många mödrar, mor.

Mina prestationer har varit i hemmet först, efter tredje klass gå till Guangdong, prestation är fortfarande förnamnet, presidenter godkänt av mig, ge mig ett kontoöverföring, förstod det inte då, lades dit utan rör. Andra mamma i hemlighet rymt hemifrån, hans far oavsett vad jag lära, när terminsavgifter är gratis, men böcker för pengar. Skolan, kommer alltid vara avgiften avgift, medan fadern är uppenbarligen inte vill mig att Michael Kors Sverige gå till skolan, han aldrig bryr sig om mina studier. Då, gå hem och ingen mat, pengar inte ger, och ofta arga på mig. Som sagt, jag var hemma precis som i helvetet, jag gick till skolan, är min värld. Sluta skolan och jag frivilligt, och är också stolt och tvingas gå denna väg, jag vet att lärare och elever kände medlidande för mig.

Vid en ålder av 15, kom till gemenskapen, detta gjorde mig nyfiken Michael Kors Sverige, ord, jag stod inför alla besvikelser. De största besvikelserna är att det finns ingen bekantskap. Jag kunde inte stanna i Guangdong i elektronik fabriker.

Så i 2010, i mitt första året ut, utan kunskap om hans familj, gick till Peking, fuskat intervjua skådespelare, skiva muttern, som skällde av sin far, av sin familj som klagade. Gjorde lite besparingar strax efter, gick till Beijing för andra gången, när jag sitter på högstadiet studerande i Beijing kock, jag kom, för låg lön, han avser att lämna. Plocka upp modet att gå efter staden för arbete, söker för ung, nekades, det träffades för första gången i mitt liv. Men utan pengar, gå till garment fabriker, torka för mer än en månad Turner, må särskilt bra för ingenting, och lämnade. Samma år gick jag tillbaka till Hangzhou.

Dagar i Hangzhou, är jag fortfarande saknar mest. Söta ansikte Michael Kors Sverige, är inte i sikte. Har flyttat, också. Då hade vi vandrat i ett dussin dagar, en utfattig liv, lider av törst, utmattning, drevet av staden och järnvägsstationen.

Äntligen hittat ett jobb, vi fick alla i, torkad för ett par månader, har kommit till slutet av den. Som för mig, och fortfarande ingenting, så jag bestämde mig att gå tillbaka till Guangdong att besöka far till två års separation. Samma år hade jag en XV gick till Shanghai på mindre än två månader, sedan fick hans nyheter. Jag känner att Gud Skaparen som torterar mig igen och igen. Fastigheter kontor på gång, att veta, för att avgå.

Från små till stora, från söker ett jobb nu, gå jag sällan tillbaka hem Michael Kors Sverige. Speciellt nu efter sin fars död, ingen skulle se till mig, det är sällan hemma. Hem innan några vänner ville att jag skulle gå tillbaka, vill se mig, men jag kommer inte tillbaka. Jag tror han har en ljus framtid, inte att återvända. I mitt sinne har jag inget hem, ingen familj. Jag är inte en otacksam människor utan samvete, endast avses sitt samvete, sina samveten så tidigt som åts av hunden.

Från mitt hem att gå till skolan, de kallar avlägsna föräldrarna igen stressade, och senare efter sin fars död, som mor till ett barn, så mycket äldre, eller är inte bra. Människor sade att en mer dåliga saker när han var ung, för gammal för att tänka på beklagar Michael Kors Sverige, och hon var sextio eller sjuttio år gammal dör mannen, fortfarande lever så envisa. Min farbror och mostrar, ingen tidigare. Trots att min far inte är hem för ett dussin år, inte så!

Så, jag vill inte nämna dem en efter en utan samvete. Förutom Min systers kusin kan människor. Och min mosters kusin, jag lärde mig att min far hade dött, då började gråta. Jag kan bara tacka dem.

2013 förlorade jag ett år. Kom ut för en lång tid och gjort en hel del arbete, och ersätts av en annan, det finns ingen prestation. Hjärtat dag högre än verkligheten, så att människor inte kan vara praktiskt. Skulle inte säkra en säker, eftersom om jag välja säker, i denna dag och ålder, jag var på min egen, till utbildning utan examen, examen eller arbete kommer att intervjun togs över. Jag tror också att människor som verkligen har Michael Kors Sverige förmågan att inte behöver utbildning, men tror du att alla tänker så, detta samhälle så många studenter inte kan hitta jobb dessa dagar, vad kan jag hitta arbete?

Som de inte säger, misstänkt misstänker arbetsgivare inte. Bara små företag att ta hand om utbildning, ja, men om 50 platser för stora företag, resultat till 100 personer med grader, vem bryr sig om mig? Lämna mitt telefon nummer, varsel, detta är den enklaste, förkastade!

2014, är ett år. För några dagar sedan, min flickvän gav mig 20 år Michael Kors Sverige gammal födelsedag, och jag var väldigt rörd, mycket skyldig. Jag skulle vara tacksam att, i en tid när jag hade ingenting, eller är någon efter mig, och sedan jag insåg, om jag har något, kanske denna känsla kommer att mer bestämt, inte sådär dag, nonchalant kastade ruttna situation för mig, jag skulle tro är slut vi slut.

20 år gammal, i denna tid av sinnessjukdom, vad gör jag?